Duurzame inzetbaarheid

Een pensioenakkoord, de AOW-leeftijd wordt uitgesteld, vervroegd stoppen met werken, pensioenfondsen die aan het korten zijn op uitkeringen. Er verandert veel en er gaan nog meer veranderingen komen. Al die maatregelen grijpen op elkaar in en de financiële gevolgen zijn moeilijk te overzien. De financiële factor is een vaak een onderbelichte kant van duurzame inzetbaarheid. Voor werknemers is het belangrijk dat ze een goed, duidelijk en overzichtelijk beeld hebben van hun financiële situatie. Dan pas kunnen medewerkers bewuste keuzes maken, krijgen ze financiële rust of weten ze dat ze in beweging moeten komen. Financieel inzicht is belangrijk voor een succesvol duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Het zorgt ervoor dat medewerkers eerder in beweging komen en duurzaam presteren.

Zuiver Advies geeft al jaren Persoonlijk Financieel Inzicht aan de medewerkers bij diverse bedrijven. Uw medewerkers krijgen inzicht in hun financiële plaatje en ontdekken wanneer het voor hen juiste pensioenmoment is. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het pensioen van medewerker en dat van zijn partner, maar trek ik het veel breder door ook te kijken naar vermogen, hypotheek en lijfrentes.

Ik zorg dat uw medewerkers meer inzicht, overzicht en uitzicht krijgen als het gaat om hun financiële situatie en mogelijkheden. Op deze manier zijn zij makkelijker in staat om hun voornemens om te zetten in daden en duurzame gedragsverandering.

Wilt u uw medewerkers helpen, maar vindt u een u een totaal financieel plan te veel of te duur, dan kunt u ook kiezen voor een QuickScan.

Bent u ook benieuwd wat ik kan betekenen voor uw werknemer? Neem dan contact op.

Kom in contact

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan

Eerder stoppen met werken? Toe aan financiële rust? Hulp nodig bij ontslag of echtscheiding? Ik help je graag verder om meer inzicht te geven in je financiële situatie.

Bel mij direct Of stuur een e-mail

Maak een afspraak

Eerder stoppen met werken? Toe aan financiële rust? Hulp nodig bij ontslag of echtscheiding? Ik help je graag verder om meer inzicht te geven in je financiële situatie.

Bij wie wil je een afspraak plannen?