Particulier

Zuiver Advies is een onafhankelijk financieel planningsbureau dat je inzicht, overzicht en hierdoor rust geeft. Ik bemiddel niet in producten. Hierdoor krijg je van mij een overzichtelijk rapport waarin niet wordt toegewerkt naar een bepaald product. Het kan zijn echter wel zo zijn, dat ik je adviseer te stoppen met een bepaald product (bijvoorbeeld een dure verzekering) of dat ik je adviseer je geld op een andere wijze te beleggen.

Ook kan het zijn dat ik je adviseer een bepaald product om te zetten naar een andere vorm. Het afsluiten hiervan laat ik aan anderen over. Hierdoor weet je zeker dat ik er alleen ben voor jou! Indien je wilt, kan ik je wel begeleiden in de afsluitende fase, als je bijvoorbeeld online iets wilt regelen. Je staat er dus niet alleen voor.

Heb je behoefte aan een expert, bijvoorbeeld omdat online afsluiten geen optie is, dan heb ik in mijn netwerk meerdere hypotheekadviseurs, vermogensbeheerders en notarissen waar ik je graag mee in contact breng. Maar je mag natuurlijk ook naar je eigen adviseur of notaris.

Ik kan je helpen met je vragen over de volgende onderwerpen:

Kom in contact

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan

Eerder stoppen met werken? Toe aan financiële rust? Hulp nodig bij ontslag of echtscheiding? Ik help je graag verder om meer inzicht te geven in je financiële situatie.

Bel mij direct Of stuur een e-mail