Tarieven

Hoe werk ik

Uurtarief
Om je objectief en onafhankelijk te kunnen adviseren, werk ik op basis van een uurtarief. Hierdoor kan ik je op een onafhankelijke manier adviseren en weet je zeker dat ik alleen voor jouw belang werk. Op grond van mijn ervaring kan ik je vooraf een gerichte indicatie geven van het aantal uren. Dat is afhankelijk van je persoonlijke situatie en vraagstelling. Mijn uurtarief is € 130 exclusief BTW.

Werkwijze
Samen plannen we een kennismaking/intake. Dit duurt 1 à 1,5 uur. Dit is vrijblijvend en het eerste half uur breng ik niet in rekening. Aan het einde van ons gesprek geef ik aan wat ik voor je kan betekenen en wat mijn advies gaat kosten. Als je akkoord gaat betaal je de helft aan, hiervoor krijg je een factuur.

Zodra ik alle stukken en de betaling heb ontvangen ga ik voor je aan de slag en kun je binnen 2-3 weken (soms sneller) mijn rapportage verwachten in de vorm van een PDF. Deze rapportage licht ik toe in een afrondend gesprek. Na het eindgesprek ontvang je de tweede factuur.

Kosten compleet advies
Voor een totaal advies moet je rekenen tussen de 6-10 uur. Eén en ander afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Kom in contact

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan

Eerder stoppen met werken? Toe aan financiële rust? Hulp nodig bij ontslag of echtscheiding? Ik help je graag verder om meer inzicht te geven in je financiële situatie.

Bel mij direct Of stuur een e-mail

Afspraak maken