Over mij

Over Jolanthe

Welkom op mijn site! Mijn naam is Jolanthe van den Berg. Ik stel mij graag aan je voor.

Hypotheekadviseur

Na mijn studie Bedrijfseconomie ben ik in 1992 begonnen als hypotheekadviseur. Tussen 1994 en 1999 heb ik diverse vestigingen van “de Hypotheekshop” opgezet, doorgestart en leiding aan gegeven. In deze periode heb ik diverse opleidingen op dit gebied gevolgd.

Financiële planning

In 1999 wilde ik meer verdieping en heb ik de opleiding Federatie Financieel Planner (FFP) gevolgd.  Tot 2009 ben ik vervolgens werkzaam geweest bij een middelgrote tussenpersoon in Utrecht. Al snel kreeg ik steeds meer tegenzin in het productgericht en provisiegericht adviseren. Alleen in die tijd was de markt nog niet klaar voor een adviseur op uurtarief.

Zelfstandig ondernemer

In 2010 heb ik de stap gewaagd en ben ik voor mezelf begonnen. Mijn droom kwam uit. Relaties adviseren zonder producten te verkopen. Heerlijk! Ik geniet nog elke dag van mijn werk en word helemaal gelukkig als mijn klanten tevreden zijn over mijn adviezen en ik weer iemand heb mogen helpen met een financiële kwestie.

Trainer

Tussen 2012 en 2015 ben ik freelance trainer geweest bij Dukers en Baelemans. Ik geef met veel plezier trainingen aan andere financieel adviseurs en planners over onder andere hypotheekadvisering, beleggen, pensioen en financiële planning. Tegenwoordig geef ik alleen nog workshops aan (bijna) pensioengerechtigden.

Mijn leven

Als ik niet aan het werk ben, probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn twee zonen, Seth en Morris en mijn hond Sammie. Ook probeer ik 2 à 3 keer per week te sporten. Ik houd van een lekker glas wijn en ga graag uit eten. Ik ben een mensenmens en ben dan ook graag onder vrienden.

Mijn toekomst

Ik hoop nog heel lang dit vak uit te oefenen.  Ik volg daarom geregeld cursussen en de opleiding Estate planner (nalatenschapsplanner) staat hoog op mijn lijstje. Wil je mij een keer persoonlijk ontmoeten? Bel of mail mij dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of kom naar één van mijn informatieavonden.

Kom in contact

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan

Eerder stoppen met werken? Toe aan financiële rust? Hulp nodig bij ontslag of echtscheiding? Ik help je graag verder om meer inzicht te geven in je financiële situatie.

Bel mij direct Of stuur een e-mail

Afspraak maken