Infoavonden “Pensioen, wat te doen?”

Waar
Eén per week organiseert Zuiver Advies een informatieavond in de Regio Utrecht. De avonden zijn al veel jaren veel bezocht. In 2020 waren de avonden in Houten, Bilthoven en Doorn. Vanaf dit jaar ben je ook welkom in Culemborg, Vianen en Zeist.

Voor wie
Ben je tussen de 57-67 jaar en vraag je jezelf het volgende af: “Wanneer kan ik met pensioen? Hoeveel bedraagt mijn pensioeninkomen? Wat houd ik nu eigenlijk netto over? Wanneer kan ik het beste mijn lijfrente laten uitkeren? Is het verstandig om mijn hypotheek af te lossen?

Worstelen met deze vragen is niet echt wat je wilt. Maar het niet tijdig beantwoorden van deze vragen kan nog veel vervelender zijn. Zoals financiële zorgen of iedere dag met pijn en moeite naar je werk toe moeten, totdat je eindelijk met pensioen kunt gaan.

Maar gelukkig hoeft dit niet zo te zijn. Wat je gaat helpen is een analyse van je financiële situatie. Om daarmee een start te maken geef ik dit jaar meerdere avonden. Op de kalender hieronder kun je zien welke data en waar. Geef je nu op!

Onderwerpen
Op deze avonden leer je wat je kunt doen om je financiële situatie te optimaliseren en welke stappen je nu al kunt zetten om dit te realiseren. Daarnaast krijg je uitleg over onder andere lijfrentes, pensioen en hypotheken. Maar ook antwoord op vragen over schenken aan de kinderen en hoe je ze kan helpen bij het kopen van een woning. Tenslotte zal er ook nog aandacht worden besteed aan het onderwerp testament.

Aanmelden
Kom je ook? Meld je dan snel aan via onderstaande kalender. De toegang is gratis. Plaatsen zijn beperkt beschikbaar. Het minimale aantal deelnemers is 6.

Kom in contact

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan

Eerder stoppen met werken? Toe aan financiële rust? Hulp nodig bij ontslag of echtscheiding? Ik help je graag verder om meer inzicht te geven in je financiële situatie.

Bel mij direct Of stuur een e-mail