Hypotheekadviseur

Hypotheekadvies op maat

Zuiver Advies kan u verder helpen met uw hypotheek. Of u nu starter bent , toe bent aan uw 2e of misschien wel 5e woning. Misschien denkt u aan verbouwen, wilt u weten of uw hypotheek nog steeds bij u past, denkt u aan aflossen of moet u uw ex-partner uitkopen. Ik kan u verder helpen met een goed advies. Doordat ik niet bemiddel krijgt u van mij het advies dat het beste bij u past.

Geen bemiddeling

De meeste adviseurs zijn nog steeds productgericht. Dit is er na veel jaren ingesleten en ondanks dat er wordt gewerkt op basis van een vast tarief of uurtarief, verandert dat niet één, twee drie.  Daarnaast brengt bemiddeling nog steeds geld in het laatje, want voor de middeling betaalt u immers ook de uren.

Onafhankelijk

Bij maar weinig adviseurs krijgt u het advies om uw hypotheek af te lossen, indien dit interessant is. Bij een bank vaak al helemaal niet. Tussenpersonen willen graag bemiddelen omdat dit hun core-business is en banken willen graag de hypotheek in stand houden, want zij verdienen op de rentemarge. Dus ook al werken ze tegenwoordig op basis van tarieven, helemaal onafhankelijk is het nog steeds niet te noemen.

Advies op maat

Zuiver Advies is de hypotheekadviseur zonder deze dubbele bodem. Indien er uit de cijfers blijkt dat het aflossen van de hypotheek voor u interessant is, hoort u dat van mij. Als er uit mijn hypotheekadvies blijkt dat u een andere hypotheek nodig heeft of als duidelijk is welke hypotheek het beste bij u past, kan ik u begeleiden in het traject. Ik werk hiervoor samen met een Hypothecair Planner die op execution only basis werk en met het merendeel van de aanbieders in Nederland samenwerkt. Zo krijgt u het beste van beiden. Van mij het best passende advies en van de ander een zorgvuldige bemiddeling van uw hypotheek. Ook qua kosten bent u vaak beter uit.

Kom in contact

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan

Eerder stoppen met werken? Toe aan financiële rust? Hulp nodig bij ontslag of echtscheiding? Ik help je graag verder om meer inzicht te geven in je financiële situatie.

Bel mij direct Of stuur een e-mail

Maak een afspraak

Eerder stoppen met werken? Toe aan financiële rust? Hulp nodig bij ontslag of echtscheiding? Ik help je graag verder om meer inzicht te geven in je financiële situatie.

Bij wie wil je een afspraak plannen?