Echtscheidingsadvies Utrecht

Echtscheidingsadvies
Een goed echtscheidingsadvies is cruciaal. Een echtscheiding heeft vaak grote impact op uw leven. Behalve dat u uw levenspartner en halve kennissenkring kwijtraakt, zult u ook in emotioneel en in financieel opzicht uw zaken weer op orde moeten krijgen.

Een echtscheiding brengt allerlei financiële en fiscale vraagstukken met zich mee. Bij mij krijgt u een gedegen echtscheidingsadvies. Mijn ervaring is dat u hierdoor rust in uw financiële situatie krijgt en dat dit ervoor zorgt dat u beiden weer verder kunt. Hierdoor gaat het traject bij de mediator of advocaat vaak ook veel sneller. Het is duidelijk voor u beiden duidelijk waar u recht op heeft en hoe het vermogen verdeeld moet worden. Ik maak hier geen onderscheid tussen beide partners. Mijn advies is zo zuiver en eerlijk mogelijk voor beide partijen. Ik vertel u middels een inkomensplanning precies wat u te besteden heeft na uw echtscheiding. Dit geeft duidelijkheid in uw situatie na de echtscheiding. Hierdoor krijgt u rust in deze hectische situatie.

Ik help u graag verder met inzicht in uw situatie na uw echtscheiding en geef u antwoord op al uw vragen. Voor de berekening van de alimentatie, het schrijven van het convenant en het ouderschapsplan werk ik vaak samen met Annet Strasters (www.mediationhouten.nl). Annet is een zeer deskundige mediator in Houten.

Kom in contact

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan

Eerder stoppen met werken? Toe aan financiële rust? Hulp nodig bij ontslag of echtscheiding? Ik help je graag verder om meer inzicht te geven in je financiële situatie.

Bel mij direct Of stuur een e-mail

Maak een afspraak

Eerder stoppen met werken? Toe aan financiële rust? Hulp nodig bij ontslag of echtscheiding? Ik help je graag verder om meer inzicht te geven in je financiële situatie.

Bij wie wil je een afspraak plannen?