Arbeidsongeschiktheid

De rol van de overheid is de laatste jaren sterk veranderd. Het zal u niet ontgaan zijn dat het sociale zekerheidsstelsel door de overheid steeds verder wordt afgebouwd. Steeds meer taken worden overgelaten aan het particuliere initiatief.

Arbeidsongeschiktheid en de werknemer

Bent u werknemer? Dan heeft u wellicht een collectieve aanvullende regeling via uw werkgever. Maar is deze aanvulling voldoende als u arbeidsongeschikt wordt? Keert de regeling ook uit als u gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt of alleen bij volledige arbeidsongeschiktheid? Hoeveel aanvulling heeft u eigenlijk nodig?

Arbeidsongeschiktheid en de ondernemer

Voor ondernemers is het regelen van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering nog belangrijker, omdat er voor hen helemaal geen vangnet is wanneer zij arbeidsongeschikt worden. Maar welke verzekering moet u kiezen en hoeveel moet u verzekeren?

Ik kan u adviseren over welke oplossing u het beste past? Ik maak eerst een analyse van uw situatie bij arbeidsongeschiktheid en bepaal aan de hand hiervan wat het verzekerde bedrag moet zijn. Klakkeloos een bepaald percentage van uw inkomen nemen kan ertoe leiden dat u teveel verzekerd en teveel betaald.

Nadat ik bepaald heb hoeveel u moet verzekeren ga ik voor u op zoek naar de best passende aanbieder. Naast een concurrerende verzekeringspremie zijn de polisvoorwaarden van zeer groot belang. Juist op het moment van (langdurige) arbeidsongeschiktheid komt de “kwaliteit” van de verzekeringspolis naar voren.

Ik bemiddel niet in verzekeringen, maar ik heb voldoende experts in mijn netwerk die u verder kunnen helpen met het afsluiten. Indien u dit wenst kan ik u hierin begeleiden.

Kom in contact

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan

Eerder stoppen met werken? Toe aan financiële rust? Hulp nodig bij ontslag of echtscheiding? Ik help je graag verder om meer inzicht te geven in je financiële situatie.

Bel mij direct Of stuur een e-mail

Afspraak maken